Nordens största blogg: Isabella Löwengrip

Den största bloggen i Norden är enligt uppgifter från Dagens industri i di Weekend Isabella Löwengrips blogg med över en miljon läsare per vecka. Vid blott 14 års ålder, debuterade Löwengrip som bloggskribent för bloggen Blondinbella.se. Idag har bloggen döpts om till hennes eget namn Isabella Löwengrip.

Tre år efter bloggdebuten började Löwengrip uppmärksammas i andra medier. Främst som just en av de stora inom bloggvärlden och hon omnämndes som exempel i den dåvarande debatten om bloggvärldens inflytande och trovärdighet. Bland annat blev Löwengrip kritiserad för att göra smygreklam i sin blogg och för att strida mot marknadsföringslagen. Två gånger har Löwengrip fällts i Reklamombudsmannens opinionsnämnd för att göra dold reklam för sina egna märken.

Löwengrips bloggande handlar främst om vardags- och familjelivet. Hennes följare har fått ta del av hennes utveckling från tonåring till tvåbarnsmor inklusive äktenskapet med Odd Spångberg som 2017 avslutades. Till de vardagliga fenomen Löwengrips inlägg ofta handlar om hör främst mode, skönhet, mammaliv och politik. Vidare är Löwengrip en framgångsrik entreprenör och har utmärkts inom flera områden. I BNI utmärktes hon som Årets affärsnätverkare, i Young Entrepreneurs of Sweden som Årets kommunikatör och i tdningen Mama som en av Sveriges mäktigaste mammor. Löwengrip är öppet moderat och förespråkare för kapitalism.

fashionate