Bjud läsarna på ett hemma hos-reportage

Oavsett vad du bloggar om så kan det vara en god idé att bjuda läsarna på ett virtuellt besök i ditt hem. En bloggare är trots allt sitt eget varumärke, och således vill du att dina läsare ska veta så mycket om dig som möjligt. Du måste dock se till att ditt hem är något som verkligen hjälper till att marknadsföra dig istället för att stjälpa dig.

Bloggföljare fullkomligt älskar när skribenterna är personliga. Du har troligtvis redan berättat en hel del om din partner, dina husdjur, dina barn, dina föräldrar och/eller dina intressen? Då kan det vara hög tid att släppa in läsarna i hemmets lugna vrå. Särskilt i dessa pandemitider, då många svenskar suttit i karantän av och till, har hemmet blivit en allt viktigare plats för många. Med andra ord har alltfler svenskar valt att lägga tid och energi på sina hus och lägenheter, och vill mer än gärna få tips från framgångsrika bloggare. Alltså är ett hemma hos-reportage ett utmärkt sätt för en bloggare att locka till sig nya läsare.

Lägg ett nytt plåttak på ditt hus

Vill du visa upp ditt hem från utsidan så kan det vara en bra investering att lägga ett nytt tak innan kameran är på plats. Är du inte kolossalt händig så bör du ta hjälp av ett plåtslageri med gott rykte och lång erfarenhet. Kompetens Plåtslageri är ett företag som har tre generationers erfarenhet av att lägga vackra plåttak som håller väldigt länge utan läckage. Företaget utför också besiktning så du vet om du bör lägga ett helt nytt tak eller bara renovera det gamla.

Piffa upp ditt hem

De flesta bloggare vill sticka ut i mängden, och ett bra sätt att göra det på är att visa upp ett helt unikt hem. Är du eller någon familjemedlem bra på pyssel så kan ni med fördel skapa egna små ting som fungerar bra ihop med eventuella designmöbler och trendiga lampor. Planerar du att köpa nya saker till ditt hemma hos-inlägg så kan det vara bra att lägga ner tid på att hitta unika varor som andra bloggare och influencers inte hittat än. Vill du få läsare som återkommer till din blogg så är det alltid viktigare att sticka ut än att ha de dyraste prylarna.

fashionate